Compania Da Bacco din Onești, deținută de omul de afaceri Mihai Fudulache, dă lecții de viticultură în inima Vrancei. Peste 150 de viticultori din toată țara au aflat de la specialiștii Da Bacco despre cele mai noi soluții aplicabile în viticultura modernă.

„Marţi, 21 februarie, la Urechești, în inima Vrancei, a avut loc primul eveniment „Soluții complete integrate în viticultura modernă” organizat în 2023!

În fața unei asistențe numeroase, peste 150 de invitați, echipa noastră a prezentat cele mai moderne soluții din viticultură, pomicultură și irigații!

Tendințe la nivel mondial și național, finanțări europene, lipsa apei, lipsa forței de muncă, scăderea consumului, sisteme de protecție ale plantațiilor, toate aceste subiecte au fost dezbătute în aproape 3 ore, astfel încât toți cei prezenți să plece cu cât mai multe sfaturi și informații utile.

Am răspuns întrebărilor, am reamintit tuturor că de peste 17 ani, echipa Da Bacco este prezentă în toate podgoriile României prin cei peste 200 de colegi, bine pregătiți și instruiți!

Am reamintit că magazinul Da Bacco, cu sediul în Focșani, Calea Munteniei nr.83 este deschis de luni până sâmbătă, iar colegii noștri vă pot consilia gratuit pentru orice problemă avută, punându-vă la dispoziție peste 1.000 de produse!

Dacă ceva ne-a scăpat sau le-a scăpat celor prezenți, cu siguranță, răsfoind catalogul „Da Bacco 2023” vor găsi tot ceea ce le poate fi de folos în campania următoare, campanie ce ne dorim a fi una de excepție, într-un climat destul de incert.

Partenerii noștri de la Corteva și Agra Asigurări au prezentat la rândul lor produse și soluții multiple adaptate noilor cerințe.

Cu părere de rău că nu am reușit să găzduim un număr mai mare de invitați, promitem să le fim alături și să ajungem în toate podgoriile celor ce nu au fost prezenți!”, au transmis reprezentanţii Da Bacco. (foto: Da Bacco)