Poliţiştii de la economic împreună cu cei din cadrul Postului de Poliție Dofteana au depistat în trafic, pe DJ 116D, pe raza localităţii, un autoturism condus de un bărbat de 38 de ani, care transporta cantitatea de 200 litri săpun lichid.

Cu ocazia verificărilor s-a constatat ca transportul era însoţit de o factură antedatată, contrar prevederilor legale. Față de cele constatate s-a luat măsura sancționării contravenționale a societăţii comerciale deţinătoare, cu suma de 20.000 lei, procedându-se totodată la confiscarea celor 200 litri săpun lichid în valoare de 6.300 de lei.

Totodată, poliţiştii au procedat la verificarea furnizorului bunurilor în cauză, respectiv o societate comercială din comuna Dofteana, ocazie cu care s-a constatat ca la sediul societății era deținută în vederea comercializării cantitatea totală de 452,5 litri produse sanitare de igienă, curățenie și dezinfecție având termenul de valabilitate expirat.

A fost luată măsura sancționării contravenționale a societăţii comerciale cu suma de 20.000 lei și confiscarea cantității de 452,5 litri produse sanitare de igienă, curațenie și dezinfecție în valoare de aproximativ 23.000 de lei. (sursa: IPJ Bacău)