O mașină Volkswagen Beetle a fost implicată într-un accident în urmă cu trei zile, pe raza localității Sănduleni. Mașina fusese închiriată din Onești și, din fericire, deși s-au rostogolit cu ea de mai multe ori, șoferul și pasagerul din dreapta au scăpat teferi, aproape fără vreo zgârietură.

Absolut halucinant, la scurt timp de la producerea accidentului, până ca proprietarul să apuce să o pună pe roți și să o tracteze până la un service, mașina a fost prădată de hoți! Deloc mișcați de faptul că în urma accidentului s-ar fi putut produce o tragedie, indivizii puși pe căpătuială au furat trei dintre jante – ar fi luat-o și pe a patra, dacă n-ar fi fost prevăzută cu sistem antifurt – plus alte câteva mărunțișuri, cricul, trusa medicală, etc.

Proprietarul autoturismului a rămas cu un gust amar și spune că oferă recompensă 500 de euro celui care ajută la identificarea hoților.

„Cine îmi poate oferi detalii cu privire la furtul jantelor la această mașină, accident provocat în data de 08.12.2022, în comuna Sănduleni, județul Bacău … (mașina fiind închiriată) în timp de câteva ore au fost furate 3 jante.. (3 roți)… a 4 roata avea prezon antifurt.

Să te bucuri la un om care putea să moară,

Să furi roțile la mașină, ofer 500 euro pentru cele 3 roți, … și dosar penal în instanță pentru furt … cine îmi dă indiciu promit să ofer această sumă

Rog share. Mulțumesc” este mesajul postat de proprietarul mașinii pe o rețea de socializare.