“Recunoștință și apreciere pentru lucrătorii medicali!” – o expresie pe care se cuvine să o folosim cât mai des în această perioadă de grea încercare, când medicii și asistenții medicali veghează zilnic asupra sănătății pacienților, în ciuda tuturor riscurilor, inclusiv de extenuare fizică și morală.

Tocmai acest lucru au simțit să-l transmită personalului medical din cadrul Spitalului Municipal “Sf. Ierarh Dr. Luca”, de Ziua Națională a României, elevii Colegiului Național “Grigore Moisil” din Onești.

“Tot respectul, toată admirația, recunoștința și aprecierea noastră față de echipele medicale-eroi ai spitalului din comunitatea în care trăim, din partea Colegiului Național “Grigore Moisil” Onești, reprezentat de colectivul clasei a IX-a C, diriginte, prof. Mariana Bereczki.
La Mulți Ani la zi de sărbătoare și în fiecare zi a vieții dumneavoastră!”,
au transmis reprezentanții uneia dintre cele mai bine cotate instituții de învățământ din Onești.

Gestul de gratitudine al elevilor, care le-au oferit medicilor și asistenților medicali buchete de flori albe, le-a uns sufletul de bucurie cadrelor medicale.

Astăzi ne-am simțit EROI! Vă mulțumim pentru puritatea din albul florilor și mesajul transmis!, a apreciat directorul de îngrijiri al spitalului oneștean, Gabriela Țâru.