După foarte mulți ani, oneștenii care au urgențe stomatologice nu mai trebuie să aștepte până când se deschid cabinetele private, ci vor putea apela la serviciile cabinetului stomatologic dedicat urgențelor, din incinta Spitalului Municipal “Sf. Ierarh Dr. Luca” Onești.

Lucrările de amenajare la noul cabinet stomatologic au fost deja finalizate, acesta urmând a se deschide după contractarea personalului medical.

“Ieri, 10.03.2020, au fost finalizate lucrările de amenajare a Cabinetului Stomatologic, care va funcționa în regim de urgență în cadrul Spitalului Municipal “Sf. Ierarh Dr. Luca” Onești, cu o valoare ce a depășit 20.000 de euro. Totodată a fost demarată procedura de selecție a celor 2 medici care vor deservi acest cabinet, astfel încât în aproximativ trei săptămâni acesta să devină operațional”, a precizat primarul Nicolae Gnatiuc, într-o postare pe pagina personală de Facebook.

În privința programului noului cabinet stomatologic dedicat urgențelor, tot primarul Gnatiuc a adus lămuriri: “Programul de lucru va fi cu precădere după-amiaza și seara, cabinetul fiind destinat intervențiilor de urgență!” (sursa foto: facebook.com)