Marea deschidere a magazinului Pepco de la Onești – de pe strada Belvedere nr. 1 – a atras o mulțime de oameni, zeci de oneșteni postându-se în fața unității comerciale înainte de ora 09.00.

La deschidere, Pepco și-a momit clienții cu oferte de nerefuzat, anunțând zeci de reduceri de până la 50%, în limita stocului disponibil.

Oneștenii care au vrut să profite de oferta anunțată de discounterul polonez de modă n-au mai ținut cont de nicio regulă privind distanțarea socială, după cum a remarcat și autorul fotografiei de mai sus.

Discounter-ul polonez de modă Pepco, cel mai extins jucător de pe segmentul de îmbrăcăminte și încălțăminte cu o rețea de peste 270 de unități în România, a deschis în această dimineață primul magazin de la Onești.

Discounterul de modă Pepco a intrat pe piaţa locală acum circa cinci ani şi a ajuns la aproape 270 de magazine răspândite în toată ţara. În acest context, Pepco a obţinut o cifră de afaceri de 1 mld. lei (220 mil. euro) în 2018, devenind astfel primul brand de modă din România care obţine acest nivel al business-ului, depăşind Zara sau H&M. (sursa foto: facebook.com/Claudia Bălan)