UPDATE – 10.31: Tânărul de 24 de ani decedat în accidentul din Sibiu era din comuna Motoșeni, situată în extremitatea estică a județului Bacău, la limita cu județul Vaslui.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Două mașini BMW s-au făcut praf – una s-a rupt efectiv în două! – în urma unui accident cumplit care s-a produs, duminică, pe DN 1, la Fântânița Haiducului. În urma accidentului rutier, un tânăr de 24 de ani, din Bacău, a ajuns la spital în stare critică și nu a mai putut fi salvat, decedând la scurt timp, relatează tribuna.ro.

Tânărul din Bacău care și-a pierdut viața era pasager în mașina condusă de șoferul din Vrancea. Acesta a murit la spital, unde fusese transportat în stare d comă.

„Accidentul s-a produs pe DN 1, km.293, la Fântânița Haiducului. Șoferul unui autoturism, în vârstă de 25 de ani, din Vrancea, condus spre Sibiu, a pierdut controlul direcției, a derapat și a pătruns pe contrasens, unde a lovit un autoturism condus regulamentar din sens opus de către un șofer în vârstă de 23 de ani, din Covasna”, a spus Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu, pentru sursa citată.

În urma impactului deosebit de violent, mașina în care se afla pasagerul din Bacău a fost ruptă, la propriu, în două: una dintre jumătăți (fața) a rămas pe sensul de mers dinspre Sibiu către Brașov, în timp ce jumătatea din spate a mașinii a ajuns pe marginea drumului, pe sensul de mers către Sibiu. (sursa foto: tribuna.ro)