Nadia Comăneci nu uită de unde a plecat și face tot posibilul să sprijine activitatea clubului CSM Onești, unde s-a format ca sportivă de mare performanță. În acest sens, „Zeița de la Montreal” a donat clubului condus de Ingrid Istrate un aparat de recuperare extrem de necesar sportivilor.

„Preocupata de a-si sprijini clubul de la care a provenit si a carui presedinte de onoare este, Nadia Comaneci, dovedeste inca o data prin fundatia care ii poarta numele ca este legata sufleteste de Onesti si de sportivii clubului CSM Onesti.

Donatia facuta in aceste zile de catre Fundatia NADIA COMANECI cu sprijinul Loteriei Nationale cu un aparat de recuperare TECAR, de o mare importanta in recuperarea si refacerea sportivilor, vine in sprijinul recuperarii acestora pentru a-si realiza obiectivele de performanta in acest ciclu olimpic Paris 2024, pentru o reprezentare cat mai buna in ierarhia nationala si internationala.

Acest aparat reprezinta o necesitate in programul de refacere si antrenament, el avand aplicatii in epicondilita, tendinita, fasciita circulatia sangelui cat si in ameliorarea durerilor de spate.

Multumim Fundatiei NADIA COMANECI, pentru sustinerea si preocuparea fata de sportivii onesteni, multumim NADIA!”, au precizat reprezentanţii CSM Oneşti. (foto mare: facebook.com/NadiaComaneciOfficial; foto mic: CSM Oneşti)