Un accident rutier soldat cu patru victime, dintre care una a rămas încarcerată, a avut loc, vineri după-amiază, pe DN2 – E85, pe raza comunei Săbăoani, județul Neamț. În urma coliziunii dintre două autoturisme, o femeie de 68 de ani a rămas captivă între fiarele mașinii care s-a răsturnat în șanț, Aceasta a fost transportată la spital.

„La ora 12:48, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe DN 2 – E 85, în localitatea Traian din comuna Săbăoani.

În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme în care se aflau câte două persoane. Un  autoturism s-a răsturnat într-un șanț  iar celălalt autoturism a părăsit partea carosabilă și a ajuns pe un câmp.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri și SAJ Roman.

Ajunși la locul producerii evenimentului,  pompierii au identificat o persoană, pasageră intr-unul dintre autoturisme, încarcerată și trei persoane ce s-au autoevacuat.

Cu ajutorul echipamentelor specifice, pompierii au scos dintr-un autoturism o femeie de 68 de ani, conștientă și cooperantă. Aceasta a fost preluată de un echipaj SAJ și transportată la CPU Roman.

Celelalte persoane implicate în evenimentul rutier, un bărbat de 76 de ani și două femei de 25 și 29 de ani au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului, ulterior fiind transportate de echipaje SAJ la CPU Roman.

De asemenea, pompierii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor”, au transmis pompierii din cadrul ISU Neamţ. (foto: ISU Neamț)