Fostul golgheter al Viitorului Curița, Silviu Lupu, și ceilalți jucători veniți în iarnă au schimbat complet fața echipei AS Măgura Cașin , care și-a trecut, azi (n.r. – duminică, 15 aprilie), în cont un nou succes, al doilea de la reluarea campionatului.

Măgura Cașin s-a impus într-o manieră categorică, scor 5-0, în fața formației Gloria Zemeș, ocupanta locului 7, demonstrând faptul că la această oră se numără printre echipele bune ale seriei.

Măgura Cașin s-a întărit în iarnă cu jucătorii Silviu Lupu, Adrian Afilipoaie, Ionuț Apostu și Răzvan Ghețu, primul dintre aceștia nefiind decât fostul golgheter al Viitorului Curița în sezonul trecut, când cealaltă reprezentantă a comunei Cașin în Liga a 4-a a disputat barajul de promovare în eșalonul trei (0-1 și 3-4 cu Sănătatea Darabani).

Măgura Cașin are deja două victorii în această primăvară (prima a fost obținută cu Voința Oituz, scor 3-2, tot pe teren propriu), în condițiile în care în tot turul de campionat nu reușise să obțină decât trei succese.

Tot în etapa a 24-a, Gauss Bacău a făcut spectacol cu concitadina Siretul Bacău (14-1), în timp ce Voința Oituz, la care evoluează mai mulți fotbaliști oneșteni, nu s-a prezentat la meciul cu Voința Gârleni.