După dezamăgirea pricinuită susținătorilor runda trecută, dar mai ales finanțatorilor Mihai Fudulache și Adrian Andronache, care au privit remiza cu Măgura Cașin (2-2) ca pe un eșec, jucătorii lui Costică Ene au dat de pământ cu CS Dofteana, căreia i-au administrat un categoric 14-0.

CS Dofteana – echipă care a venit la Onești din postura de ocupantă a locului secund, cu maximum de puncte – nu a rezistat decât 8 minute în fața tăvălugului gazdelor.

Golurile au curs unul după altul în poarta echipei din Dofteana, deși băieții lui Ene nu au tratat chiar toate momentele jocului cu maximă seriozitate. Mai ales în prima repriză. Doar că adversarul a fost prea slab ca să ridice probleme.

La scurt timp după ce Rareș Mihalache a punctat pentru 14-0, arbitrul de centru a fluierat finalul partidei, probabil sătul și el să tot noteze în carnețel numele marcatorilor. Cel puțin 3 minute ar mai fi fost din timpul regulamentar! Dar la Liga a 4-a se mai întâmplă și de astea.

Pentru Viitorul Curița au marcat: Ad. Gheorghiu (8), Folia (21, 50, 56, 67, 76), Maxim (36), Furtună (38, 39), Doboș (45), G. Ardeleanu (55), Mihalache (60, 78), Grigore (66).

În etapa a 5-a, Viitorul Curița va evolua în deplasare, la Moinești, contra formației CSM, pe 22 septembrie, de la ora 11.00.