Viitorul Curița, care astăzi (n.r. – sâmbătă, 26 mai) ar fi trebuit să facă o ultimă repetiție oficială înaintea derby-ului de miercuri, de la Onești, cu Gauss Bacău, nu va mai disputa partida cu Uzu Dărmănești.

Asociația Județeană de Fotbal (AJF) Bacău a decis să reprogrameze partida de azi de la Dărmănești pentru data de 16 iunie, după ce adversarii Viitorului Curița ar fi informat organismul condus de fostul arbitru Cristi Sava că are mai mulți jucători bolnavi.

Antrenorul Viitorului, Costică Ene, nu își poate explica cum este posibil ca jucătorii de la Uzu Dărmănești să se îmbolnăvească subit. “Nu știu ce se întâmplă exact, ni s-a comunicat că Uzu a cerut amânarea pentru că nu au cu cine să joace. Ne conformăm, că nu avem ce face, deși ne-am fi dorit să disputăm acest meci acum. Nu știu dacă cei de la Uzu au depus la AJF vreun document oficial de la medic, care să certifice faptul că jucătorii lor au probleme medicale. În fine, asta-i treaba, nu ne rămâne acum decât să ne concentrăm pe meciul cu Gauss, de miercuri. Probabil că cei de la Uzu și-au dorit și ei să aibă o zi liberă în plus de Rusalii. La nivelul ăsta, orice este posibil”, a declarat Costică Ene.