Viitorul Curița a bifat al treilea succes categoric pe teren propriu din acest campionat, după ce s-a impus, cu scorul de 17-1, în fața formației Viitorul Berești-Tazlău, într-un meci care a contat pentru etapa a 6-a a campionatului județean, Seria Valea Trotușului.

În cele trei meciuri disputate până acum pe teren propriu de Viitorul Curița în acest sezon, gruparea de lângă Onești a înscris nu mai puțin de 39 de goluri în victoriile cu Voința Oituz (8-0), cu CS Dofteana (14-0) și ieri, cu Berești-Tazlău (17-1).

Tot ieri, băieții lui Adi Gheorghiu au îmbrăcat noul rând de echipament comandat de conducerea clubului, tricouri albe cu două ușor oblige verzi, spre baza gâtului, șorturi verzi și jambiere albe.

Pe de altă parte, dacă pe teren propriu nu le stă nimeni în cale, în deplasare jucătorii de la Curița întâmpină destul de multe probleme, lucru evidențiat de scorurile strânse înregistrate până acum: victorii la limită cu Uzu Dărmănești (2-1) și cu CSM Moinești (1-0) și un egal nescontat, cu sora mai mare, Măgura Cașin (2-2).

În alte două meciuri disputate sâmbătă, 29 septembrie, în Seria Valea Trotușului, AS Bârsănești a câștigat cu 5-2 pe terenul celor de la Flamura Roșie Sascut, iar CSM Moinești a plecat cu toate punctele de la Dărmănești (2-1).

O notă bună pentru AS Bârsănești, care deși vine din Liga a 5-a reușește să urce până pe locul secund al clasamentului, cu 4 victorii și 2 înfrângeri, golaveraj 19-10.