Sportul Onești a câștigat cu scorul de 3-0 meciul disputat sâmbătă, pe terenul CSM din localitate, împotriva celor de la Bradul Mănăstirea Cașin (foto mare), în etapa a 2-a a campionatului Ligii a 4-a Bacău. Tot în seria “Valea Trotușului”, FC Viitorul/CSȘ Onești și CSM Moinești au bifat succese facile în deplasare.

Radu Boacă și Eduard Tismănaru (2) au adus victoria Sportului Onești în prologul celei de-a doua runde a Ligii 4 Bacău, rezultat în urma căruia echipa pregătită de Cristi Vrânceanu și Costel Munteanu a acumulat 6 puncte din tot atâtea posibile.

Tinerii jucători de la FC Viitorul/CSȘ Onești n-au avut nicio emoție astăzi, pe terenul celor de la Viitorul Căiuți. Băieții lui Sorin Stanciu s-au impus cu scorul de 4-1, golurile “alb-verzilor” fiind înscrise de Vlad Miron (2), Silviu Lupu și Silviu Socaciu.

După două runde, prima poziție în clasamentul seriei este ocupată de CSM Moinești, care după succesul zdrobitor obținut în etapa inaugurală (10-0 cu Viitorul Căiuți), a obținut astăzi o nouă victorie lejeră, scor 5-1, pe terenul celor de la Viitorul Urechești.

Alt rezultat: AS Bârsănești – Măgura Târgu Ocna 7-1. Este al doilea joc la rând în care AS Bârsănești înscrie 7 goluri, după ce în etapa 1 câștigase cu 7-2, în deplasare, cu Vulturul Măgirești.

În etapa a 3-a, FC Viitorul/CSȘ Onești va primi vizita Viitorului Urechești, meci programat sâmbătă, 18 septembrie, de la ora 17.00, pe stadionul Energia din Onești, Sportul Onești va juca la Căiuți (duminică, 19 septembrie, ora 17.00), iar pe stadionul Petrolul din Moinești, localnicii de la CSM vor avea ca adversari pe AS Voința Brătești. (foto: facebook.com/Sportul Onești)