Romeo Stavarache, care a ocupat funcția de primar al municipiului Bacău timp de trei mandate, a fost condamnat, astăzi, de Curtea de Apel Tg. Mureș la patru ani de închisoare și interzicerea unor drepturi pentru o perioadă de trei ani, pentru luare de mită.

Sentința este definitivă, astfel că Romeo Stavarache va ajunge după gratii. Din pedeapsa de patru ani de închisoare cu executare, fostului primar al municipiului Bacău i se va deduce perioada executată în stare de reținere (o zi), arest preventiv (de la 1 iulie 2014 la 3 septembrie 2014) și arest la domiciliu (de la 4 septembrie 2014 la 3 februarie 2015 și de la 3 martie 2016 la 1 aprilie 2016), informează digi24.ro.

În același dosar, omul de afaceri băcăuan Liviu Goian, fratele mai mare al lui Dorin și Lucian Goian, foști jucători la Steaua, respectiv Dinamo a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare, pentru comiterea infracțiunii de complicitate la luare de mită, iar omul de afaceri Costel Cășuneanu a fost achitat pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită.

Citește AICI rechizitoriul întocmit de procurorii DNA.