În acest weekend se desfășoară la Comănești Festivalul Mediteraneean, eveniment organizat de Le Oac Oac Bistro și unde iubitorii fructelor de mare sunt așteptați cu cele mai gustoase preparate. În plus, prețurile din meniul principal, și anume la creveți, scoici, carne midii, doradă, red fish, boban de mare, creveți pane, calamar pane și midii pane a fost redus la 30 de lei / porția.

Festivalul Mediteraneean debutează mâine și se va întinde pe perioada a 3 zile, zilnic între orele 12.00 – 20.00. Pe lângă pește și fructe de mare, pofticioșii vor avea ocazia să se îndulcească și cu cea mai bună baclava și alte sortimente de dulciuri.

„Surpriza este reducerea prețului din meniul principal la 30ron/200gr/porția unde găsiți: Creveți, Scoici, Carne Midii, Dorada, Red Fish, Biban de mare, Creveți pane, Calamar pane, Midii pane.

*prețurile diferă la meniul specialități unde avem: Caracatiță, Homar, Pui de Baltă, Tentacule calamar, Cozi Creveți mari, frigărui cozi Creveți și alte bunătăți
Pentru iubitorii de dulciuri aducem cea mai bună baclava scoasă din cuptor în ziua evenimentului Fistic, Nucă, Visine, Ciocolată, Rahat Turcesc, Halva și alte sortimente!”, au transmis organizatorii.

Evenimentul va avea loc în parcarea Kaufland din Comănești și se va încheia duminică seară. (foto: Le Oac Oac Bistro)