Fructele de mare sunt o adevărată delicatesă în sezonul estival. Pentru al doilea an la rând, oneștenii au prilejul să se delecteze cu fructe de mare, pește și deserturi turcești, toate pregătite proaspăt și cu măiestrie, chiar în fața lor, la Festivalul Fructelor de Mare, care va avea loc weekend-ul acesta, începând chiar de joi, când creștinii ortodocși îl sărbătoresc pe Sfântul Ilie.

Festivalul este organizat de Prăvălia cu Raci și Deliciile Sultanului, iar oferta este una variată, prețurile fiind pentru buzunarele tuturor. Printre bunătățile preparate se află raci, homari, calamari, midii, caracatiță, scoici, king crab, paella, rapane, pui de baltă, dorada, păstrăv, redfish, iar dacă este să vorbim și despre deliciile turcești, oferta este cel puțin la fel de vastă: baclavale siropoase, fursecuri cu smochine și fistic, rahat turcesc, etc.

Evenimentul debutează joi, 20 iulie, la Roata din Parcul Municipal Onești, și se va desfășura până duminică inclusiv.

MĂNÂNCI GRATIS LA FESTIVALUL FRUCTELOR DE MARE DE LA ONEȘTI!

La Festivalul Fructelor de Mare de la Onești, te poți delecta cu cele mai gustoase și căutate preparate, pregătite proaspăt chiar în fața ta de către mâini pricepute, GRATUIT!

Ce trebuie să faci pentru a câștiga un VOUCHER în valoare de 300 de lei oferit de Prăvălia Racilor? Practic, mai nimic.

Pașii pe care trebuie să-i urmezi sunt simpli:

  1. Reacționează la această postare
  2. Distribuie această postare
  3. Dă tag în comentarii unor prieteni de ai tăi cu care ai vrea să te bucuri de gustul mării (cu cât etichetezi mai multe persoane, cu atât șansele de câștig sunt mai mari)

ATENȚIE! REGULAMENTUL SE APLICĂ EXCLUSIV PENTRU POSTAREA DE PE PAGINA OFICIALĂ DE FACEBOOK A ZIARULUI UNU PE TROTUȘ!!!

Asta e tot! Dacă ai urmat pașii de mai sus, intri automat în extragerea care va avea loc vineri seară, 21 iulie, LIVE pe pagina de Facebook UNU PE TROTUȘ, 21 iulie!

START și succes!