O femeie din Bacău a cerut de urgență ajutorul polițiștilor după ce soțul ei a revenit la domiciliu și a început să o amenințe, deși bărbatul avea ordin de protecție prin care era obligat să păstreze o distanță de cel puțin 50 de metri față de soția sa.

„La data de 02 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Bacău au constatat faptul că, un bărbat din localitate ar fi încălcat ordinul de protecţie emis împotriva sa, de către Judecătoria Bacău.

În urma investigaţiilor efectuate s-a stabilit faptul că, bărbatul, deși avea ordin de protecţie prin care era obligat să păstreze o distanţă de minim 50 de metri faţă de soția, cei doi copii minori și de locuinţa acestora, a revenit la domiciliu.

Față de bărbat a fost întocmit dosar penal în care este cercetat pentru săvârşirea a două infracţiuni de încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie și amenințare, fiind reținut pentru 24 de ore. Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Bacău”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Cătălina Păduraru. (foto: imagine ilustrativă)