O femeie, în vârstă de 66 de ani, a ajuns în stare gravă la spital după ce a suferit mai multe traumatisme în urma unui accident provocat de un șofer inconștient, care a intrat în depășire deși marcajul longitudinal continuu îi interzicea efectuarea acestei manevre.

Accidentul s-a produs ieri, în comuna Pârgărești.

“La data de 11 noiembrie a.c., în jurul orei 11, pe DJ 116, în comuna Pârgăreşti, un conducător auto, de 60 de ani, din Târgu Ocna, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Târgu Ocna-Oituz a efectuat o manevră de depăşire neregulamentară, încălcând marcajul longitudinal continuu, moment în care a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat, de 65 de ani, din comuna Pârgăreşti, care circula regulamentar din sens opus.

În momentul producerii accidentului, din care a rezultat rănirea gravă a unei pasagere din autoturismul condus regulamentar, o femeie de 66 de ani, niciunul dintre conducătorii auto implicaţi nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

În cauză sunt continuate cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, pentru care va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Oneşti”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspector principal Cătălina Păduraru.

Pentru un trafic rutier în siguranţă, polițiștii vă recomandă să respectaţi cu stricteţe semnificaţia indicatoarelor rutiere şi normele de circulaţie. Doar astfel puteţi proteja viaţa dumneavoastră şi a celorlalţi participanţi la trafic! (sursa: IPJ Bacău; foto: arhivă)