La data de 13 martie a.c., în jurul orei 13:00, Secţia 2 Poliţie Bacău a fost sesizată de o localnică de 58 de ani, cu privire la faptul că o persoană necunoscută i-ar fi sustras portofelul din geantă.

Patrula de ordine publică s-a deplasat de îndată la faţa locului şi, în urma activităților desfășurate în teren, poliţiştii au depistat la scurt timp după comiterea faptei, un tânăr de 22 de ani, din localitate.

Cazul a fost preluat de poliţiştii de investigaţii criminale care au stabilit că, bănuitul ar fi profitat de neatenţia femeii care se afla într-o pizzerie din Bacău şi i-ar fi sustras din geantă, portofelul cu documente şi suma de 650 de lei. Ulterior, acesta l-ar fi abandonat. Bunul sustras a fost recuperat de poliţişti şi predat păgubitei.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt, iar faţă de tânărul în cauză a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore.

Furturile din buzunare şi genţi se comit în special în locurile aglomerate. Dacă sunteţi împins ”din greșeală” în astfel de locuri, verificaţi-vă imediat buzunarul unde țineți banii sau geanta, pentru a fi siguri că nu sunteţi victima unui hoţ! (sursa: IPJ Bacău; foto: imagine ilustrativă)