După ce a consumat o cantitate impresionantă de alcool, o femeie în vârstă de 40 de ani a găsit de cuviință să urce pe un ATV, pentru a-și demonstra “vitejia”. Aventura tinerei s-a încheiat brusc și dureros.

La data de 04 mai a.c., polițiștii Biroului Rutier Bacău au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier cu victimă, pe raza comunei Nicolae Bălcescu.

Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că o femeie de 40 ani, din județul Vrancea, în timp ce conducea un A.T.V. pe strada Florești din comuna Nicolae Bălcescu, pe fondul consumului de alcool și a neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat pe partea carosabilă.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a femeii de 40 ani, care a fost transportată la Spitalul Județean Bacău, unde a rămas internată.

Femeia în cauză a fost testată cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 1,66 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Tododată, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că femeia de 40 ani nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Sursa: comunicat de presă IPJ Bacău