Compania Regională de Apă Bacău (CRAB) va lăsa fără apă, o zi întreagă, localitățile Onești, Moinești, Târgu Ocna, Dărmănești, Dofteana, Pârgărești, Târgu Trotuș, Cașin, Poduri, Măgirești și Ardeoani, ca urmare a efectuării unor lucrări la Stația de Tratare Dărmănești.

Sistarea furnizării apei potabile este programată pentru ziua de marți, 22 octombrie.

“În scopul finalizării lucrărilor de modernizare a Stației de Tratare Dărmănești, realizate din Fonduri Europene și cofinanțate de S.C. CRAB S.A., antreprenorul a solicitat întreruperea furnizării apei potabile în ziua de 22.10.2019, în intervalul orar 08.00-24.00.

De această oprire vor fi afectați consumatorii:

– conductei de aducțiune Ramura Sud: Dărmănești, Dofteana, Târgu Ocna, Pârgărești, Târgu Trotuș, Onești, Cașin;

– conductei de aducțiune Ramura Nord: Moinești și sistemele locale Poduri, Măgirești, Ardeoani.

Precizăm că timpul estimat de umplere a celor două ramuri ale conductei de aducțiune este de aproximativ 8 ore, după finalizarea lucrărilor, respectiv până la ora 08:00, în data de 23.10.2019.

În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei, S.C. CRAB S.A. recomandă utilizatorilor afectaţi să-şi creeze rezerve de apă potabilă pentru intervalul de timp alocat lucrarilor de modernizare.

Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat”, se arată într-un comunicat al CRAB.

Cel mai probabil, oneștenii nu vor rămâne complet fără apă pe parcursul zilei de 22 octombrie, RAJA urmând să furnizeze apă cu program. (foto: arhivă)