După foarte mulți ani în care au fost difuzate de Televiziunea publică, începând de mâine – joi, 6 septembrie – extragerile loto vor fi transmise în direct, în fiecare joi și duminică, de postul de televiziune România TV.

Transmisiunea directă a extragerii loto (6/40, 5/40, Joker și Noroc) se va realiza în cadrul unei emisiuni dedicate care se va numi “Românii au noroc”, contractul fiind semnat pe o perioadă de 12 luni, informează paginademedia.ro.

„Difuzarea tragerilor loto de către postul de televiziune România TV se face în baza unui contract încheiat ca urmare a derulării unei proceduri de atribuire, organizată în conformitate cu legislaţia privind achiziţiile publice”, au explicat reprezentanţii Loteriei, conform sursei citate.

Loteria a luat în calcul, în desemnarea televiziunii câştigătoare, preţul ofertei (care a avut o pondere de 50% din punctajul total), dar şi gradul de acoperire la nivel naţional, precum şi audienţele generale şi cele din intervalul în care se va desfăşoară tragerile loto.