Oneștenii care doresc să-și reamenajeze casa sau, pur și simplu, vor să îi dea un simplu “refresh” vor avea o alternativă mai mult decât atractivă – și anume noul magazin Jysk, care se va deschide în Onești, anul viitor, cel mai târziu în primăvară.

La Jysk se comercializează cam orice se găsește într-o casă: mobilier, și o gamă variată de accesorii, decorațiuni și textile pentru casă, etc.

Magazinul Jysk de la Onești va fi al doilea al renumitului retailer danez în județul Bacău. Jysk mai are un magazin în municipiul Bacău, în cadrul complexului comercial de la ieșirea din Bacău spre Adjud, unde se mai află Auchan, Decathlon, Leroy Merlin, C&A, etc.

Magazinul Jysk de la Onești se va deschide în scurt timp într-o locație modernă, situață pe strada Victor Babeș, între cele duă stadioane (CSM și FC Onești) și care a fost construită de la zero de unul dintre cei mai importanți oameni de afaceri din zonă – Florin Pușcalău. Fiind nouă (de altfel cu această ocazie va fi dată în folosință prima dată), clădirea oferă tot confortul necesar viitorilor clienți ai magazinului Jysk Onești, pentru un comerț civilizat, respectând cele mai înalte standarde.

Mare parte din interviurile în vederea recrutării viitorului personal al magazinului Jysk Onești s-au ținut deja, dar cei interesați să lucreze în cadrul companiei daneze își pot lăsa CV-ul.

Jysk deține un lanț impresionant de magazine în România, având peste 60 de magazine în toată țara.

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 48 de țări și numără un total peste 20.000 de angajați. În toamna acestui an, grupul JYSK Nordic deschis cel de-al 2500-lea magazin din lume, moment marcat printr- campanie specială.

Deținut de danezul Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania. În luna aprilie 2017, grupul danez a aniversat 38 de ani de existență, momentul fiind marcat printr-o campanie specială în toate țările în care există magazine JYSK. (sursa foto: jysk.ro)