În ultima perioadă, în Onești s-au realizat mai multe investiții în economie, prin deschiderea unor fabrici, Autoliv – care mai are puțin și ajunge la 1.000 de angajați – și Smart Wood fiind cele mai la îndemână exemple. Totodată, Dedeman a inaugurat un magazin mult mai mare și mai ofertant, iar Prime Kapital, cel mai activ dezvoltator de parcuri de retailer anul trecut, intenționează să deschidă la Onești un centru comercial asemănător “Roman Value Center” făcând pași importanți în acest sens. Nu în ultimul rând, business-uri solide conduse de antreprenori locali, cu ar fi Grup Șerban Holding sau Agricultorul, s-au dezvoltat constant în ultima vreme, figurând în cele mai importante topuri realizate de publicațiile de profil.

Un alt tip de afacere care câștigă din ce în ce mai mult teren în țara noastră sunt spălătoriile auto în regim self-service.

Din informațiile noastre, o nouă spălătorie self-service va fi deschisă, în curând, la Onești. Noua spălătorie va fi cel puțin la fel de performantă ca cea deschisă de Nevila în zona gării, doar că ar urma să fie de trei ori mai mare decât aceasta, având nu mai puțin de 15 boxe.

Potrivit surselor UNU pe Trotuș, viitoarea spălătorie în regim self-service ar urma să se deschidă în zona de sus a orașului, iar dacă totul va decurge conform planurilor, noua spălătorie va fi pusă în funcțiune înainte de Crăciun.

În Onești există deja mai multe spălătorii auto self-service, cea mai nouă dintre ele fiind Nevila Car Wash.

Vom reveni cu detalii.