Un bărbat de 50 de ani, din Livezi, a fost reținut aseară (n.r. – luni, 9 martie), pentru tentativă de omor, după ce și-a înjunghiat cu un cuțit fiul abia întors din Italia, în urma unui conflict spontan izbucnit între cei doi.

O seară normală s-a transformat într-un coșmar pentru un tânăr de 25 de ani, din Bălăneasa, comuna Livezi. Acesta a fost înjunghiat cu un cuțit în zona abdominală, chiar de tatăl său, cu care stătea la un pahar în casa în care locuiau împreună.

Pe fondul consumului de alcool, între cei doi a izbucnit o ceartă, iar bărbatul de 50 de ani a pus mâna pe un cuțit și i l-a înfipt în burtă fiului său. Era aproape de ora 18.00.

Dându-și seama de gravitatea faptei pe care a comis-o și mustrat de conștiință, bărbatul de 50 de ani a sunat singur la 112 și a anunțat autoritățile.

După ce medicii i-au acordat primul ajutor, tânărul a fost preluat de ambulanța SAJ – Substația Onești și transportat de urgență la spitalul din Onești, pare-se în stare destul gravă.

Polițiștii l-au reținut pe bărbatul de 50 de ani, cazul fiind preluat de procuratorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Onești. Inculpatul urmează a fi prezentat Judecătoriei Onești cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor. (foto: imagine ilustrativă)