Sala Polivalentă “Nadia Comăneci”, din Onești, a fost vandalizată de o persoană de gen feminin, duminică după-amiază (n.r. – 24 septembrie), la puțin timp după încheierea unei competiții de badminton.

Potrivit informațiilor obținute pe surse de reporterii UNU PE TROTUȘ, autorul actului de vandalism ar fi o femeie care se află în evidența medicilor psihiatri oneșteni de mai multă vreme.

Femeia ar fi fugit din spital (care este gard în gard cu sala de sport), iar geamurile le-a spart cu un ciocan. Au fost făcute țăndări mai multe geamuri atât de la cele două intrări principale, cât și de pe o aripă laterală a sălii, cea dinspre cimitirul bisericii “Sf. Nicolae”.

Agenții de pază care au ajuns la fața locului după ce femeia și-a desăvârșit “opera” ar fi găsit-o pe aceasta complet dezbrăcată, mai susțin sursele UNU PE TROTUȘ.

Mai multe persoane susțin că sigur ar fi fost sparte și celelalte geamuri care au rămas în picioare dacă femeia nu era oprită de agenții de pază, care au venit într-o fugă la fața locului, după ce au fost alertați.

Totuși, 18 geamuri au fost făcute țăndări.

Polițiștii au deschis o anchetă, iar femeia a fost deja arestată.

Dacă se constată că femeia nu avea discernământ când a spart geamurile sălii “Nadia Comăneci”, aceasta va scăpa nepedepsită.

Vineri, sâmbătă și duminică (22, 23 și 24 septembrie), Sala Polivalentă “Nadia Comăneci” a găzduit întrecerile Cupei “Trotuș” la badminton.