Trei tineri cu vârste cuprinse între 25 și 27 de ani, din comuna Coțofănești, au fost reținuți de polițiștii băcăuani pentru o perioadă de 24 de ore, după ce la domiciliile lor au fost găsite mai multe bunuri sustrase din trei locuințe din orașul Tg. Ocna, la începutul lunii octombrie.

“Mascații” au acționat la primele ore ale dimineții zilei de joi, 2 noiembrie, iar tinerii bănuiți de furt, față de care s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, au fost urcați în dube și aduși în arestul Poliției Onești.

“Polițiștii au efectuat cinci percheziții domiciliare, în comuna Coțofănești, în urma cărora au identificat o parte din bunurile sustrase, la începutul lunii octombrie, din trei locuințe de pe raza orașului Tg. Ocna. Bunurile constau în obiecte vestimentare, scule și obiecte de uz casnic, valoarea totală a prejudiciului fiind de aproximativ 6.000 de lei. Se efectuează cercetări față de trei tineri, cu vârste cuprinse între 25 și 27 de ani, toți din comuna Coțofănești. Față de aceștia s-a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, agent șef adjunct de poliție Cătălina Crețu.

Mâine vom reveni cu mai multe amănunte.