Elevilor și studenților din Onești și din împrejurimi care vor să lucreze în vacanță o pot face la SC Da Bacco SRL Cașin, companie recunoscută în domeniul viti-pomicol, cu contracte în țară și în străinătate.

În ultimii ani, tot mai mulți elevi și studenți au renunțat la distracție și s-au angajat, pentru ca toamna să numere câștigurile de peste vară.

Da Bacco SRL, o companie care își are sediul la numai câțiva kilometri depărtare de Onești, la intrarea în localitatea Cașin, își așteaptă cu brațele deschise pe elevii și pe studenții interesați să facă un ban cinstit.

Aproape 500 de mii de tineri cu vârste cuprinse între 15 și 24 de ani erau angrenați în câmpul muncii, vara trecută, evidențiază date oficiale.

“Dacă dorești să-ți susții singur financiar cursurile pentru anul viitor si să demonstrezi că ai devenit un om responsabil, firma SC DA BACCO SRL, recunoscută în domeniul viti-pomicol, vine în ajutorul tinerilor, elevi și studenți, doritori de a lucra pe perioada vacanței, în desfășurarea de activități specifice societății noastre, agricultura. Se oferă salariu motivant și contract de muncă pentru 60-90 zile. De asemenea se ofera transport, masă și cazare!

Pentru mai multe detalii vă așteptăm la sediul firmei situat pe DJ Onești – Cașin sau ne puteți suna la tel: 0754.646.364, persoană de contact Mîșu Anca – Responsabil Resurse Umane. Interviurile au loc vinerea intre orele 15:00-17:00”, se arată într-un anunț al companiei Da Bacco.