Municipiul Onești ar putea beneficia în viitorul apropiat de unul dintre cele mai spectaculoase și prietenoase cu mediul ansambluri rezidențiale din țară. Un grup de investitori are în plan realizarea în urbea Nadiei a unui proiect eco-friendly, constând într-un complex de locuințe ecologic, structurat „nemţeşte”, cu spații comerciale, grădiniță, spații verzi, piste de bicicliști, etc.

În contrast cu jungla urbană în care trăim, caracterizată de blocuri triste, de zeci de construcții ridicate anapoda, poluare și mizerie, la o margine a Oneștiului se preconizează dezvoltarea unui ansamblu rezidențial cum numai în ariile metropolitane ale marilor centre urbane se mai găsește.

Proiectul există deja şi sună încântător: 6 blocuri de apartamente şi locuinţe de tip penthouse cu parcări auto destinate, spaţii comerciale la parterul blocurilor, grădiniţă privată construită de la zero, sală de sport, pasaje subterane pentru biciclete şi multe spaţii verzi.

Vor fi locuinţe pentru toate buzunarele. Cele mai mici dintre ele vor avea 28,6 mp, iar cele mai spaţioase vor dispune de o suprafaţă de 100 mp. În plus, dacă achiziţia se face la stadiul de proiect, clientul va avea posibilitatea să decidă asupra compartimentării viitoarei sale locuinţe.

Peste toate însă, ansamblul rezidenţial ce urmează să fie dezvoltat la Oneşti va fi alimentat doar cu energie verde (centrală cu plasmă în care vor fi arse deşeurile solide generate chiar de locuitorii complexului – se ştie că incinerarea deşeurilor generează căldură şi electricitare printr-un procedeu rapid, panouri fotovoltaice şi centrală eoliană).

„Vorbim despre o dezvoltare rezidenţială excepţională ce redefineşte stilul de viaţă metropolitan la un nivel ridicat de calitate şi confort. Apartamente amenajate superb, proiectate individual după cerinţele fiecărui client, completate de o arhitectură modernă, un design interior elegant şi de peisaje uimitoare. Garantăm o locaţie unică, exclusivă, spaţiu modern, calitate de top, linişte şi confort – dezvoltator proiect Green Vision Construct.

Persoanele interesate să obțină mai multe informații cu privire la proiectul imobiliar Green Vision Construct sunt invitate să completeze formularul de la link-ul de mai jos.

ATENȚIE! Completarea formularului ajută dezvoltatorul să realizeze o analiză asupra evoluției cererii de locuințe în Onești și în împrejurimi. Completarea formularului NU OBLIGĂ semnatarul la niciun fel de angajament.

https://form.jotform.com/220044584269356

(foto: Green Vision Construct)