Un BMW X3 a rămas fără roți, în localitatea Pârgărești, de lângă Târgu Ocna, în noaptea de duminică, 12 ianuarie, spre luni, 13 ianuarie. Feriți de întuneric, hoții au pus bolidul pe butuci, i-au dat jos roțile și au plecat cu ele.

Dis-de-dimineață, proprietarul mașinii s-a trezit cu un telefon din partea unui vecin, care l-a anunțat de cele întâmplate.

Bărbatul își parcase mașina în fața casei, unde o mai lăsase de atâtea ori, și nici prin cap nu i-a trecut că BMW-ul ar putea deveni pradă hoților.

Cu proprietarul mașinii aflat în casă, la doar câțiva zeci de metri distanță, hoții i-au scos două roți și mai mult ca sigur că le-ar fi luat și pe celelalte două, dacă nu li s-ar fi rupt cheia cu care au desfăcut prezoanele.

“Nu am auzit niciun zgomot, nimic. Abia dimineață, un vecin care a trecut pe lângă mașină m-a înștiințat de cele întâmplate. Norocul meu, ca să spun așa, a fost că li s-a rupt cheia, doar așa am rămas cu celelalte două roți. Paguba e de vreo câteva sute de euro, jantele erau pe 19, mai deosebite. Să văd acum unde găsesc altele”, ne-a declarat păgubitul.

Bărbatul a anunțat poliția, iar o echipă de criminaliști din cadrul Poliției Onești a luat amprente de la locul incidentului și au fost demarate cercetări pentru identificarea autorului sau autorilor furtului.