Lucrările de amenajare a noului magazin Dedeman de la Onești, de pe strada Redului (varianta orașului), au intrat în linie dreaptă, astfel că până la tăierea panglicii de inaugurare nu a mai rămas mult timp.

Interiorul viitorului magazin Dedeman de la Onești a fost aproape finalizat (se mai lucrează la amenajarea birourilor și mai sunt alte câteva detalii de pus la punct), dar de mai bine de o săptămână, prin rotație, angajați ai magazinului actual – de pe Calea Slănicului – sunt detașați la noua locație, unde se așează deja marfa în rafturi. Aceasta nu este o operațiune tocmai simplă, ținând cont de dimensiunile noului magazin Dedeman de la Onești, cu peste 1.000 de metri pătrați mai mare decât Dedeman Comănești, ceea ce înseamnă un volum imens de marfă.

Pe surse, am aflat că deschiderea oficială a magazinului Dedeman de pe strada Redului este preconizată a avea loc în data de 19 iulie, care pică anul acesta într-o zi de vineri.

Alegerea nu este întâmplătoare, pentru că joia dinainte va apărea pliantul cu ofertele Dedeman.

Nu este exclus ca Dedeman să propună pentru magazinul de la Onești, la deschidere, și alte oferte în afara celor din pliantul care se distribuie în toată rețeaua națională a companiei.

Data ar putea fi decalată doar dacă condițiile meteorologice vor împiedica echipele de muncitori să finalizeze lucrările care au mai rămas de executat în exterior.

“Mai sunt totuși 3 săptămâni până la data stabilită pentru inaugurare, așadar trebuie să fim optimiști că vom fi gata la timp cu toate”, a precizat un muncitor de pe șantierul de le strada Redului.

În cadrul noului magazin Dedeman de la Onești va fi amenajată și o zonă de food, unde ponderea principală o va avea Spartan, parte a unuia dintre cele mai mari lanțuri de restaurante de tip fastfood din România cu produse care au la bază carne rotisată și care vinde cu prioritate gyros și souvlaki.