O crimă șocantă i-a oripilat pe locuitorii din satul Bahna, comuna Pârgărești, din vecinătatea orașului Târgu Ocna. Un bărbat de circa 65 de ani a fost găsit în curtea casei fără suflare și mutilat. Vecinii sunt în stare de șoc.

Cadavrul bărbatului a fost găsit duminică dimineață, în curtea locuinței sale.

Localnicii povestesc că victima ar fi avut un conflict cu un alt bărbat de vârstă apropiată din sat, sâmbătă seară. Cei doi s-ar fi luat la ceartă de la un teren, iar conflictul a escaladat. Ceea ce a urmat este de-a dreptul înfiorător chiar și pentru anchetatori.

Victima ar fi fost lovită în mod repetat de agresor cu o săpăligă pentru răsaduri, a fost dezbrăcată de haine și, într-un mod sadic, i-ar fi fost tăiate părți din corp. „Doamne, Dumnezeule mare, l-a tranșat, pur și simplu!”, spune cineva.

Localnicii mai povestesc că agresorul i-ar fi mărturisit soției, când a ajuns acasă, de conflictul avut, însă i-ar fi ascuns adevărata dimensiune a ororii, spunându-i doar că și-a bătut victima, nu că ar fi și mutilat-o cu săpăliga.

Tot localnicii mai spun că agresorul, odată ajuns acasă, ar fi ascuns mai multe haine pline de sânge în portbagajul mașinii și că a doua zi, la biserică, soția sa, bănuind că este vorba despre ceva foarte grav, le-ar fi rugat pe alte femei din sat să meargă la victimă și să vadă în ce stare de află. Aceasta a fost găsită fără suflare, într-o baltă de sânge.

„A fost masacru acolo, poliţiştii au găsit bucăţi din corpul omului împrăştiate prin toată curtea”, spune cineva. Nu este exclusă însă ipoteza ca și câinii de pază ai victimei, care erau liberi în curte, să fi sfârtecat și ei cadavrul.

Polițiștii criminaliști și procurorii au petrecut o zi întreagă la Bahna, pentru a culege probe, timp în care toată comunitatea este îngrozită de-a dreptul de cele întâmplate. (foto: imagine ilustrativă)

Vom reveni cu amănunte.