În urma accidentului rutier produs aseară (n.r. – marți, 25 iunie), în Onești, la intersecția străzilor Mercur și Stirenului (lângă ANL-uri) – DETALII AICI, au rezultat trei victime, un copil, o femeie și un bătrân.

Cele trei persoane care au ajuns la Compartimentul Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal “Sf. Ierarh Dr. Luca” din Onești nu au suferit nici pe departe răni atât de grave cum avansau unii dintre cetățenii care s-au adunat la locul accidentului.

Din fericire, femeia de 34 de ani, copilul acesteia și bătrânul (60 de ani – cel mai probabil tatăl femeii rănite) au ajuns conștiente la spital, cu răni superficiale.

În urma investigațiilor suplimentare efectuate de medicii din cadrul CPU Onești, a reieșit că niciuna dintre cele trei persoane nu a suferit leziuni semnificative. Mai mult, puțin după miezul nopții acestea au plecat acasă.

Rămâneți alături de UNU PE TROTUȘ pentru a afla rezultatul anchetei desfășurate de polițiștii rutieri oneșteni – dinamica accidentului și cauza producerii sale.