Prin oferta educațională pentru anul școlar următor, Liceul cu Program Sportiv Nadia Comăneci” din Onești dă posibilitatea absolvenților de clasa a VIII-a să aleagă un loc în cele patru clase de liceu puse la dispoziție, cu următoarele specializări:

  • 1 clasă a IX-a profil FILOLOGIE (26 de locuri);
  • 1 clasă a IX-a profil SPORTIV- specializare GIMNASTICĂ/HANDBAL (24 locuri);
  • 2 clase a IX-a profil SPORTIV – specializare FOTBAL (48 locuri).

„Pentru Liceul cu Program Sportiv „Nadia Comăneci”, promovarea ofertei educaționale este o prioritate însemnată. Nu este suficient ca oferta școlii să fie cunoscută, ci ea trebuie să fie înțeleasă, îndeosebi de părinți dar şi de elevi!”, a declarat directorul şcolii, prof. Emil Ganea.

Astfel, prin intermediul internetului, pagina de facebook a liceului a fost actualizată constant cu imagini şi descrieri ale activităţilor derulate de elevi.

„În condițiile unui climat concurențial în continuă dezvoltare devine imperativă accentuarea eforturilor de promovare a imaginii școlii şi de stabilire a unor relații directe cu viitorii potențiali beneficiari. Prin înscrierea la probele de aptitudini sportive conform calendarului admiterii, viitorii absolvenți își rezervă un loc la o clasă cu profil sportiv”, a mai precizat prof. Emil Ganea.

Cei pasionați de materiile umaniste pot alege profilul filologie, optând după absolvire pentru o carieră la o facultate de profil.

„Liceul nostru mai pune la dispoziție elevilor navetiști posibilitate cazării în căminul unității precum și servirea meselor principale la cantina școlii. Elevii liceului beneficiază de burse școlare precum și de posibilitatea participării la diferite activități din diferite domenii”, a precizat directorul adjunct al liceului, prof. Cătălin Bucur.