Lanțul de supermarketuri Penny face angajări în numeroase orașe din țară, printre care și la Comănești. Căutăm colegi energici, organizați și puși pe fapte mari. Împreună ajutăm clienții și creăm o atmosferă plăcută în magazinele noastre”, se arată în anunțul companiei.

Lanțul de supermarket-uri Penny este unul dintre cele mai cunoscute din țară.

În cazul în care vrei să faci parte din echipa Penny, trebuie să știi cât primești salariu. De asemenea, bonusurile oferite de angajator sunt la fel de importante.

Salariile la Penny diferă de la un oraș la altul și în funcție de atribuțiile pe care le are fiecare angajat în parte. La salariu se adaugă de cele mai multe ori bonusuri și tichete de masă.

Potrivit impact.ro, un casier angajat full time în Buzău, cu o experiență în domeniu de 4 ani, are un salariu lunar net de 2.410 lei plus tichete de masă de 300 de lei lunar.

Un casier ce lucra și ca manipulator de marfă, angajat full time în Sibiu, are un salariu lunar net de 2.130 de lei. La acesta se adaugă  un bonus de 100 de lei pe lună si tichete de masa de 300 de lei lunar.

Casierul angajat full time în Ilfov, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în ianuarie 2020 un salariu lunar net de 2.000 de lei. Aici se adaugă  tichete de masă de 300 de lei pe lună. În funcție de cum decide angajatorul, mai există și alte bonusuri.

O particularitate a domeniului este că, în funcţie de oraş şi de angajator, câştigul din comerţ poate varia pentru aceeaşi poziţie cu 30-35%, potrivit informaţiilor din piaţă. Salariul diferă de asemenea în funcţie de experienţa angajatului şi în funcţie de raportul cerere-ofertă de muncă din oraş, conform datelor comunicate anterior de jucători. Aceste diferenţe sunt mai pregnante în cazul jucătorilor care acoperă uniform ţara, precum discounterii Penny și Lidl sau lanţul de supermarketuri Profi. În Capitală, prin comparaţie, salariul mediu net este cu 30-40% mai mare decât media de la nivel naţională. (foto: imagine ilustrativă)