(P) .

Cei mai buni elevi din Oneşti la finalul anului şcolar 2019-2020 au fost recompensaţi financiar de către administraţia publică locală, media 10 la Bacalaureat aducându-le absolvenţilor Elena Mădălina Dima şi Horia Nicolcea câte 3.000 de lei. Elevii Goldan Andreea-Elena (Școala Gimnazială ”George Călinescu”) și Drăgan David (Colegiul Național ”Dimitrie Cantemir”), cu note maxime la Examenul de Capacitate, au primit câte un binemeritat premiu în valoare de 2.000 de lei. Premierea celor mai valoroşi elevi ai Oneştiului a fost făcută de primarul Nicolae Gnatiuc.

„Succesul și eforturile elevilor oneșteni de nota 10 la Bacalaureat și Examenul de Capacitate, precum și ale șefilor de promoții, au fost răsplătite și evidențiate de către Primăria și Consiliul Local al Municipiului Onești, în cadrul Ședinței Extraordinare din 06.07.2020.

Pentru a le arăta că administrația publică locală le este un partener serios și un îndrumător de încredere, i-am premiat pe acei care și-au făcut din educație și învățare o prioritate de bază, ce constituie fundamentul viitorului și carierelor strălucite ce îi așteaptă.
Absolvenții clasei a XII-a Dima Elena Mădălina și Nicolcea Horia-Paul (elevi ai Colegiului Național “Dimitrie Cantemir”), care au obținut nota 10 la Bacalaureat, au fost premiați cu suma de 3.000 de lei fiecare.
Elevii Goldan Andreea-Elena (Școala Gimnazială ”George Călinescu”) și Drăgan David (Colegiul Național ”Dimitrie Cantemir”), cu note maxime la Examenul de Capacitate, au primit câte un binemeritat premiu în valoare de 2.000 de lei.
Șefii de promoție ai anului școlar 2019-2020 Streleț N. Diana (Liceul Tehnologic ”Petru Poni”), Apostul Alexandru (Colegiul Național ”Dimitrie Cantemir”), Roșu Maria-Ruxandra (Colegiul Național ”Grigore Moisil”), Ochiană Nicușor-Vasile (Liceul Tehnologic), Manolă Veronica (Liceul Sportiv ”Nadia Comăneci”), Ursache Georgiana (Colegiul Tehnic ”Gheorghe Asachi”) și Olaru Maria – Anișoara (Liceul Teologic ”Fericitul Ieremia”), au obținut câte 2.000 lei.
Dragi adolescenți și tineri, vă doresc mult succes în activitățile voastre și să deveniți oameni de bază ai comunității oneștene, pentru că toată încrederea și nădejdea noastră este în voi!
Felicitări vouă, părinților și dascălilor voștri!”, se arată într-o postare pe Facebook a primarul Nicolae Gnatiuc. (foto: facebook.com)