Deși a mers la Turnu-Severin de pe locul enșpe mii”, cum a remarcat gazetarul Gabi Safta într-o postare pe Facebook, Aerostar Bacău, echipă pregătită de antrenorul oneștean Daniel Munteanu, a izbutit o remiză nesperată, scor 0-0, în fața formației FCU Craiova 1948, liderul la zi al Ligii 2.

Așezată excelent în teren de Daniel Munteanu, Aerostar Bacău a produs una dintre cele mai mari surprize ale campionatului, având în vedere că FCU Craiova 1948 nu doar că ocupa poziția 1 în clasamentul întrecerii, ci venea după trei victorii consecutive mai mult decât convingătoare: 5-0 acasă cu Rapid, 4-0 la Filiași, în Cupă, și un 1-0 pe terenul Petrolului Ploiești.

“Universitatea a întâlnit astăzi (n.r. – ieri) o echipă care a disputat meciul sezonului. S-a blocat pe două linii și nu a vrut decât să nu piardă. Universitatea a întâlnit 11 fundași”, a mai menționat Safta.

Cum-necum, echipa lui Daniel Munteanu a plecat neînvinsă de pe terenul celei mai bune echipe de până acum din Liga 2. Și chiar dacă “aviatorii” au obținut abia al 4-lea punct în 9 etape și rămân penultimii în clasament, egalul de la Turnu-Severin poate reprezenta semnalul revigorării. (foto: imagine ilustrativă)