Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Iași a început, astăzi, marți 14 august, lucrările de asfaltare a unui tronson important din DN 11, Brașov – Onești – Bacău.

Este vorba despre sectorul de drum Sănduleni – Bacău, care ar trebui să capete o față nouă într-un termen rezonabil, de șase săptămâni.

Pentru că în perioada desfășurării lucrărilor de asfaltare circulația pe porțiunea de drum ce va fi reabilitată se va desfășura alternativ, dirijată de către angajații săi, DRDP Iași face apel la înțelegere și le recomandă șoferilor două rute alternative, având în vedere timpii mari de așteptare: Sănduleni – Florești – Onești și Sănduleni – Florești – Bacău, pe DJ 118, respectiv DN 2G.

Drumul DN 11, care leagă Bacăul de Brașov, trece prin orașele Onești și Tg. Secuiesc și traversează Carpații Orientali prin Pasul Oituz se prezintă deplorabil pe mai multe sectoare, astfel că decizia de reabilitare a tronsonului Sănduleni – Bacău este salutată de toată lumea.

Am ajuns să ne bucurăm că se repară câțiva kilometri de drum, dar până la urmă e bine și așa, decât deloc. Poate o să reușească să-l facă pe tot, că se circulă ca naiba pe multe porțiuni. Măcar atâta să avem și noi, că de la autostrăzi mi-am luat gândul”, a comentat un șofer din Onești, care face zilnic naveta la Bacău, unde are serviciul. (sursa foto: bacau.net)