Anul acesta, administrația locală a decis să arate pisica oneștenilor care au luat legea în mâini și au montat de capul lor blocatoare pe locurile de parcare pe care și le-au însușit fără ca măcar să dețină un abonament valabil pentru parcare de rezidență.

O acțiune comună a poliției locale și a angajaților SC Domeniul Public și Privat SA (DPP) – societatea de gospodărire a orașului aflată în subordinea Consiliului Local, va elimina toate blocatoarele găsite după 30 aprilie, pe cheltuiala celor care le-au montat.

Persoanele care au instalat blocatoare pe locuri de parcare pentru care nu dețin un abonament valabil sunt rugate ca până la data de 30 aprilie 2021 să demonteze aceste dispozitive!

În caz contrar, Primăria Municipiului Onești, prin SC DPP și Poliția Locala va proceda la desființarea lor. Costurile privind reparația carosabilului și demontarea blocatoarelor vor fi imputate.

Mulțumim pentru înțelegere!”, a transmis municipalitatea.

În mai toate cartierele din Onești au fost montate diferite sisteme rabatabile de fier, locurile de parcare fiind împânzite de astfel de dispozitive create special pentru a împiedica alte mașini să parcheze pe aceste locuri. (foto: arhivă)