Străzile din Onești care au avut de suferit în urma sezonului rece au intrat în proces de reabilitare, lucrările fiind executate exclusiv de lucrătorii DPP Onești, societatea de gospodărire a orașului ce are ca acționar unic Consiliul Local Onești.

După ample lucrări de frezare, ieri s-a turnat prim mașină de asfalt, pe strada Libertății, în dreptul benzinăriei Petrom, lucrările urmând să continue azi și zilele viitoare.

“Lucrătorii secției de drumuri din cadrul SC DPP Onești SA au demarat ieri, 03.04.2019, activitatea de asfaltare a străzilor care au fost deja frezate. Prima locație unde s-a intervenit este zona stației „Petrom” de pe strada Libertății. Până la aprobarea în consiliul local a bugetului pentru anul 2019, care va cuprinde alocări financiare pentru reabilitarea și modernizarea infrastructurii rutiere din Municipiul Onești, se continuă lucrările de reparare a străzilor prin frezare și plombare”, se arată într-o postare pe Facebook a primarului Oneștiului, Nicolae Gnatiuc. (foto: facebook.com/PrimarOnesti)