Noul Ford Puma, care întoarce toate privirile pe stradă grație liniilor sale fluide, a contururilor bine scoase în evidență și a design-ului mai îndrăzneț decât oferă Ford în general, poate fi al tău, cu o investiție minimă.

Omniasig sărbătorește 25 de ani de la înființare, eveniment cu totul special în cadrul căruia vor fi oferite premii substanțiale, printre care și două autoturisme Ford Puma EcoBoost Hybrid.

Ca să te înscrii în cursa pentru cele două crossover-uri Ford Puma, nu trebuie decât să-ți reînnoiești sau să închei o poliță nouă de asigurare facultativă, pe minim 12 luni. Ceea ce e chiar o banalitate, prețul unei polițe de asistență rutieră, care oferă tractare nelimitat și mașină la schimb în caz de accident, pornind de la 49 de lei!

ATENȚIE! Participă doar polițele încheiate până la 31 ianuarie 2021, deci trebuie să vă grăbiți!

Pentru mai multe detalii contactează un agent de asigurări Transilvania Broker din localitatea ta sau vizitează birourile Transilvania Broker!

Șansele de câștig sunt considerabile.

În campania aniversară se pot înscrie toate polițele de asigurare facultativă de retail (pentru persoanele fizice), de exemplu: asigurarea auto Casco, asigurarea facultativă a locuinței, asigurare facultativă de răspundere civilă profesională etc. NU fac obiectul campaniei polițele de asigurare obligatorie de răspundere civilă auto (RCA) si polițele de asigurare obligatorie a locuințelor (PAD).

Pe lângă cele două Ford Puma hybrid, mai sunt puse la bătaie premii substanțiale:

  • 35 carduri George de la BCR cu câte 250 lei pe fiecare
  • 25 carduri George de la BCR cu câte 2.500 lei pe fiecare
  • 3 carduri George de la BCR cu câte 25.000 lei pe fiecare

 

  • 35 vouchere Altex pentru CASA TA în valoare de câte 250 lei fiecare
  • 25 vouchere Altex pentru CASA TA în valoare de câte 2.500 lei fiecare
  • 3 vouchere Altex pentru CASA TA în valoare de câte 25.000 lei fiecare

Pentru finalizarea procesului de înscriere, trebuie trimise prin SMS, la 1826, seria și numărul poliței încheiate, după care să-ți dai acordul, tot prin SMS, cu privire la prelucrarea datelor tale personale. (sursa foto: imagine ilustrativă)