Doi bărbați din Onești, de 42, respectiv de 45 de ani, s-au ales cu dosare penale. Primul dintre ei s-a urcat la volan deși avea permisul de conducere suspendat, iar celălalt a fost prins conducând băut, pe Bulevardul Oituz din localitate.

La data de 22 mai a.c., în jurul orei 16.30, polițiști din cadrul Poliției Onești au depistat în trafic un bărbat de 42 ani, din Onești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Al.I.Cuza.

Din verificările polițiștilor a rezultat că bărbatul în cauză avea permisul de conducere reținut în vederea suspendării pentru care i s-a eliberat dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

*****

La data de 22 mai a.c., în jurul orei 23.00, polițiștii au oprit pentru control un autoturism care circula pe strada Bulevardul Oituz din Onești.

În urma verificărilor a rezultat că la volanul autoturismului în cauză se afla un bărbat de 45 ani, din Onești, care se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, acesta a indicat valoarea de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la Spitalul Municipal Onești în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Sursa: comunicat de presă IPJ Bacău