Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Bacău au luat măsura reținerii a doi tineri, de 19 și 25 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Aceștia au fost introduși în Arestul IPJ Bacău.

La data de 16 iulie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Bacău au fost sesizați de un tânăr de 21 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla într-un club din localitate, ar fi fost agresat de două persoane.

Cercetările efectuate de polițiști au stabilit faptul că, la data de 16 iulie a.c., în jurul orei 02:30, în timp ce tânărul de 21 de ani se afla în club, în municipiul Bacău, ar fi fost interpelat de alți doi tineri de 19 și 25 de ani, care ar fi început să îl şicaneze, ulterior agresându-l fizic.

În urma acestei altercații, tânărul a necesitat îngrijiri medicale.

La data de 26 iulie a.c., în urma probatoriului administrat, cei doi tineri, de 19 și 25 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore. (sursa: IPJ Bacău; foto: imagine ilustrativă)