Polițiștii de investigaţii criminale ai municipiului Oneşti au reușit identificarea a două persoane bănuite ca ar fi înșelat mai mulți cetățeni pe care îi anunțau telefonic despre faptul că o persoană apropiată a fost implicată cu vinovăție într-un accident rutier, iar pentru “rezolvarea” situației este nevoie de plata imediată a unei sume de bani. O persoană a fost reţinută de poliţişti.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au identificat doi bărbați, unul de 29 ani, și un bărbat de 49 ani, ambii din județul Constanţa, bănuiți că la data de 07 iulie a.c., ar fi încercat să înșele un bărbat de 69 ani, din Oneşti, folosind metoda “ACCIDENTUL”, cu 5.000 euro şi 700 lei, iar la data de 10 iulie a.c.,ar fi înșelat o altă persoană cu 2.000 euro şi 13.800 lei, prin aceeași metodă.

Faţă de bărbatul de 29 ani s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la înşelăciune, iar în cauză cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Sursa: IPJ Bacău