Criza pandemiei de coronavirus a aruncat economia mondială într-o recesiune brutală, cu căderi vertiginioase ale creșterii economice, România fiind și ea profund afectată. Totuși, nu toate sectoarele economice au avut de suferit în această perioadă, în unele domenii înregistrându-se creșteri spectaculoase.

Este și cazul Transilvania Broker de Asigurare SA, unul dintre trei brokeri de asigurare din România. Zilele trecute, compania care activează în domeniul asigurărilor, a deschis un nou birou în orașul Târgu Ocna – al doilea din micuțul oraș-stațiune – și a ajuns la 29 de puncte de lucru în județul Bacău. Cel mai nou birou de asigurări Transilvania Broker din Târgu Ocna este amplasat strategic, pe DN 12A, chiar la intrarea în oraș dinspre Onești, în curtea spălătoriei auto self-service VIP,  pe strada Costache Negri 77-79 (foto mic).

Ca mai toate celelalte birouri Transilvania Broker din județul Bacău, și ultimul deschis la Târgu Ocna oferă servicii și produse diverse: asigurări auto și asigurări generale, înmatriculări auto, transcrieri, pregătire acte pentru înmatriculare, piese auto.

Transilvania Broker s-a dezvoltat foarte mult în ultimele luni, nefiind afectată câtuși de puțin de criza sanitară. Cel mai bun exemplu în acest sens este bilanțul raportat la finalul lui iunie, în creștere cu 50% față de aceeași lună a anului trecut.

În prima jumătate a lui 2020, când foarte multe sectoare ale economiei au înregistrat pierderi uriașe din cauza crizei, Transilvania Broker a deschis 10 noi birouri în Onești și în Bacău și a crescut cu 80 de agenți de brokeraj.

“Am crescut mult datorită serviciilor pe care le oferim clienților, inclusiv tractare gratuită și mașină de înlocuire în caz de accident și asistență în întocmirea dosarului de daună pentru toți cei care solicită acest lucru”, a precizat Florentin Iftime, Director de Dezvoltare Transilvania Broker.

În Onești, Transilvania Broker deține 8 birouri. (foto mare: imagine ilustrativă)