Familia ucigaşului de la Onești a mai avut în ultimii ani, nu una, ci două agresiuni asemănătoare în acelaşi apartament, dezvăluie jurnaliștii observatornews.ro.

În acelaşi apartament au mai fost, nu unul, ci două incidente asemănătoare. Potrivit sursei citate, în urmă cu zece ani, soţia şi fiica agresorului au sechestrat un muncitor de la combinatul chimic.

Iar în 2016, tot soţia a agresat un alt bărbat, venit să facă ordine în fosta lor locuinţă. Acesta a povestit, pentru Observator, prin ce a trecut.

Fost muncitor: “Deci vecinii au sesizat că cineva tropăieşte. A dat cu spray, am deschis uşa când am văzut că a pus mâna, i-am blocat mâna, a căzut spray-ul jos.. Ea că e apartamentul ei. A venit Poliţia. Veniţi, daţi reclamaţie la poliţie. Atât s-a întâmplat.(reporter) – Poliţia v-a mai căutat după? Nu”.

Femeia a fost, pe parcursul luării de ostatici, în legătură permanentă cu soţul. Chiar sub ochii poliţiştilor.

Ce spune Iacob Valentin, avocatul Aureliei Moroşan: “Îşi susţine soţul în totalitate, dar nu s-a gândit în niciun moment că soţul va ajunge unde e ajuns. Cu privire la acele coliere ele erau achiziţionate de mai multă vreme, soţul ei motivându-i că au o defecţiune la motor. Ea a luat de bună afirmaţia”.

Gheorghe Moroşan este în continuare internat la Spitalul Judeţean Bacău. A fost operat ieri pentru o hemoragie internă.