Moartea prematură a regelui muzicii pop, Michael Jackson, la vârsta de 50 de ani, a șocat o lume întreagă și continuă să o facă pentru că ies la suprafață detalii neștiute despre felul în care a trecut în neființă.

Ziarul britanic The Sun a oferit noi detalii despre starea corpului acestuia, foarte afectat de toate operațiile estetice efectuate cu ani în urmă, relatează a1.ro.

Sursa citată susține că Michael Jackson a mâncat doar o dată pe zi înainte să fie găsit fără suflare, iar în stomacul său s-au găsit fragmente de medicamente. Multe părți ale corpului său, cum ar fi umerii și picioarele, erau pline de puncții din cauza injecțiilor pe care medicul său, Conrad Murray, responsabil pentru omucidul involuntar regelui Pop, i le făcea zilnic, mai scrie sursa citată.

În ceea ce privește buzele, acestea erau tatuate roz, sprâncenele negre și era complet chel, acesta fiind și motivul pentru care a purtat perucă o lungă perioadă de timp. Acesta era nevoit să își picteze partea din față a scalpului pentru a nu se vedea peruca. Autopsia a mai descoperit că genunchii erau plini de vânătăi vânătăi și prezenta pe spate multe tăieturi.