Un nou restaurant McDonald’s s-a deschis, astăzi, în municipiul Bacău, după cel amplasat la intersecția de la Tic-Tac. Cu un design modern, noul restaurant McDonald’s din Bacău se află în incinta centrului comercial Arena Mall și creează 40 de noi locuri de muncă.

“În urma unei investiții de 2,5 milioane de lei (EUR 0.55 mil), noul restaurant din cadrul centrului comercial Arena Mall din Bacău creează 40 de locuri noi de muncă și, cu un design modern, complet nou pentru piața locală, promite o experiență unică pentru clienții săi. Noul restaurant din Bacău are integrat și un nou sistem de operare, o inovație a sistemului McDonald’s, care va eficientiza operațiunile din bucătărie, cele de comandă și servire și va digitaliza interacțiunea clienților în restaurant, cu scopul de acrea o experiență inedită la fiecare vizită”, se arată într-un comunicat al Premier Restaurants România, pertenerul pentru dezvoltarea McDonald’s România.

Restaurantul McDonald’s inaugurat astăzi la Bacău este al 69-lea deschis în România de către renumita companie de fast-food.

“De peste 19 ani suntem parte din comunitatea din Bacău și ne bucurăm că azi inaugurăm cel de-al doilea restaurant din oraș – pentru noi este o dovadă că suntem un partener de încredere pentru toți cei care ne trec pragul zi de zi. Azi am ajuns la o rețea de 69 de restaurante, aceasta fiind prima deschidere din an. Avem 22 de proiecte de dezvoltare și investiții care urmează să fie implementate până la finalul anului. Sunt proiecte ambițioase, în care avem încredere și, de aceea, sperăm ca cei 200.000 de clienți care ne vizitează zilnic să ne rămână alături și să ne susțină ca și până acum”, a declarat Daniel Boaje, Director General Premier Restaurants România.

Odată cu această redeschidere, McDonald’s vine în întâmpinarea clienţilor cu o nouă ofertă, valabilă doar în restaurantul din Arena Mall Bacău. Clienții care vor trece pragul noului restaurant se vor bucura și de oferte speciale. Între 1-5 septembrie, la fiecare produs Big Mac sau McChicken, porție medie de cartofi prăjiți sau băutură răcoritoare medie cumpărat, îl vor primi pe al doilea din partea casei.