Coaforul Total Look” din Onești, de pe Bulevardul Republicii nr. 48 (aproape de stația “Calul Alb”), organizează sâmbătă, 12 mai, de la ora 17.00, o demonstrație gratuită de make-up profesional, la care sunt invitate să participe cât mai multe doamne și domnișoare.

Demonstrația va fi susținută de make-up artist Gabriela Marinescu, iar oneștencelor care vor lua parte la eveniment le vor fi dezvăluite o parte din secretele privind arta machiajului.

Cu această ocazie, Gabriela Marinescu va propune câteva tipuri de machiaje specifice sezonului estival.

În cadrul demonstrației vor fi realizate machiaje de mireasă, de întinerire, de zi (normale).

Trebuie știut faptul că machiajul de mireasă este mult mai complex decât un machiaj normal, de aceea și costă mai mult.

De exemplu, machiajul de mireasă trebuie să aibă în primul rând rezistență dublă, pentru că 80% dintre mirese sau chiar mai multe au șanse să plângă (de emoție) pe parcursul nunții, ceea ce înseamnă că make-up artistul trebuie să-și ia măsuri de precauție.

Machiajul de mireasă se realizează în urma unei probe, atenția la detalii este foarte importantă, și mai cuprinde în plus față de machiajul obișnuit și decolteu/spatele.

Pentru că machiajul de mireasă este 100% imortalizat în foto și video de calitate, majoritatea profesioniștilor, printre care și Gabriela Marinescu, folosesc produse ultra HD, iar acestea sunt mai scumpe decât cele normale.

O altă componentă a prețului mai ridicat al machiajului de mireasă este dat de condițiile de stres în care lucrează make-up artistul. Se știe că la realizarea machiajului, make-up artistul și mireasa nu sunt singuri, fiind înconjurați de fotografi, cameramani, domnișoare de onoare stresate, ginere crizat, soacră enervantă, mamă plângăcioasă.

Tuturor participantelor la evenimentul organizat de “Total Look” li se vor oferi vouchere de reducere de 20% la solicitarea unui machiaj de mireasă, valabile până la sfârșitul anului 2018.

Gabriela Marinescu, make-up artist “Total Look”: “Această demonstrație de make-up vine în întâmpinarea tuturor oneștencelor care nu au ocazia în fiecare zi să participe la târgurile de beauty, care se organizează în marile orașe. Vă așteptăm în număr cât mai mare la evenimentul nostru!